interieurbouw-keuken

Interieurbouw-keuken

Interieurbouw keuken voor standbouw

interieurbouw keuken Standbouw projecten

interieurbouw-keuken
Een keuken wand voor inbouw apparatuur.
Daarnaast is de wand bewerkt met HPL in een prachtige hout structuur. Een warme uitstraling voor iedere keuken! Met onze flexibiliteit, maatwerk en samenwerking met u kunnen we zorgen dat uw keuken wand geschikt wordt voor ieder apparatuur.

Benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen voor uw interieur? Laat u inspireren via: https://bit.ly/2Xt3sF6

Recent hebben wij ook een prachtig dressoir gemaakt. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje via: https://standbouwprojecten.nl/dressoir-op-maat/

Standbouwprojecten, produceert, levert en monteert maatwerk interieurs voor Standbouw , kantoren, retail en praktijken .

Met ruim 30 jaar ervaring in de Stand & interieurbouw.  Interieurbouw keuken Standbouw projecten,wij gaan kunnen de productie hiervan verzorgen

Heb je zelf al een ontwerp? Deel het met ons en onze vakkundige meubelmakers maken het voor je in onze moderne werkplaats.

Weet je nog niet helemaal precies wat je wilt? Vertel ons je ideeën. Wij helpen je dan en denken samen met jou na over de materiaal keuze en haalbaarheid.

Zoekt u een op maat gemaakt houten meubel, een sfeervolle keuken of andere unieke woning- of bedrijfsinrichting die exclusief voor u is gemaakt?

Standbouwprojecten is specialist in het uitvoeren van grote en kleine projecten in hout.

Als interieurbouwer in houtbouw, vervaardigen wij uw unieke houten meubels, keukens, woning- en bedrijfsinrichtingen exclusief naar uw wensen.